top of page

For utleiere

På utkikk etter en pålitelig partner for å maksimere potensialet i din ferieeiendom? Hos DroomVillaSpanje prioriterer vi personlig kontakt og skreddersydd markedsføring for å sikre at din eiendom ikke bare blir sett, men også elsket av gjester som kommer tilbake år etter år.

Med fleksible bookingprosesser, dynamisk prisstrategi, og enkel administrasjon, gjør vi utleie enkelt og lønnsomt for deg.

 

La oss sammen gjøre din eiendom til et ettertraktet ferieparadis.


Hvordan kan vi møte dine behov som eier på den beste måten?
Vår tilnærming til booking setter personlig kontakt i førersetet. Vi velger en mer menneskelig tilknytning over et helautomatisk system, og erfaringen viser at både eiere og gjester verdsetter dette dypt. Målet vårt er å bygge langsiktige relasjoner med gjester som returnerer år etter år, noe som tilbyr en ekstra lag av sikkerhet og forutsigbarhet for deg. Du har alltid det siste ordet når det kommer til godkjenning av bookinger, og vi tilpasser oss dine preferanser for å sikre en sømløs prosess.

 

Hvordan tiltrekker vi nye gjester?
Gjennom vår stadig utviklende nettside, DroomVillaSpanje, tilbyr vi en brukervennlig plattform som er tilgjengelig på flere språk. Våre markedsføringsstrategier spenner fra sosiale medier til internasjonale messer, sikter mot å sette din eiendom i søkelyset. Med konkurransedyktige leiepriser tror vi på å maksimere sjansen for utleie, enten det er for kortere opphold eller lengre perioder.

 

Hva innebærer det å samarbeide med DroomVillaSpanje?
Du setter leieprisen du ønsker å motta per uke, og vi legger til vår margin. Dette sikrer at prisen forblir tiltrekkende i markedet, samtidig som den reflekterer verdien av eiendommen din. Når en booking er bekreftet, håndterer vi alt det administrative, fra kontraktsopprettelse til fakturering, slik at prosessen er bekymringsfri for deg. Vi spør om et årlig bidrag på €50 for å opprettholde og fremheve din annonse på vår plattform, noe som er en liten investering for den verdi og eksponering din eiendom vil nyte godt av.

Kontaktskjema for utleiere

Tusen takk for at du kontakter oss om utleie av din eiendom.
Du hører fra oss om kort tid!

bottom of page