top of page

VILLA VERANO

Villa

Alfaz del Pi, Spania

Ukepris fra €:

Om eiendommen

VILLA VERANO:

Her finner du en utrolig flott ny oppusset (2024) luksus villa i spansk stil i en rolig blindgate. Det er god plass inntil 8 personer. Villaen har gode solforhold og god plass til å slappe av i skygge eller ved det flotte bassenget. Ta gjerne en morgenkaffe i en av de komfortable hagemøbler. Har du lyst på en dag på stranden, ligger kysten bare 7 kilometer unna, og du har lett tilgang til sandstrender og Middelhavets asurblå vann.


Når du går inn i villaen, vil du oppdage en veldig romslig og åpen stue med sofagruppe, TV og spisebord, åpen kjøkkenløsning og mer en nok plass for alle å ferdes. Hele villaen er flislagt. På kjøkkenet finner du alt utstyr du trenger for å lage en god og sunn matbit. Livet blir litt lettere med oppvaskmaskin, vaskemaskin, stor kjøleskap med fryser, kaffetrakter, vannkoker etc. Alle rom har airconditioning, unntatt 1 soverom, som har takvifte.


Villaen har et stort hovedsoverom med airco, queensize seng og veldig stor klesskap med speildører. Rett ved siden av finner du eget romslig baderom med vask, toalett og boblebad/dusj. Soverom 2 har en enkeltseng (150 x 200cm), airco og stort speilskap til dine klær. Soverom 3 grenser mot kjøkkenet og har takvifte, enkeltseng (150 x 200cm). Soverom 4 ligger ved stua og grenser mot bassenget. Den har airco og to enkeltsenger (90 x 200cm). Det andre baderommet i gangen består av toalett, vask og åpen dusjløsning.


Uteområdet med deilig basseng og eget uthus ligger helt privat til på enden av tomten. Ta en titt på bildene fra uthuset og du ser en utrolig flott bygd kjøkken i gammel stil, med farget glasstak og god plass til å spise. Uthuset har eget toalett.


VILLA VERANO tilbyr en perfekt blanding av avslapning, komfort og bekvemmelighet, noe som gjør den til en absolutt perle for dem som ønsker en fantastisk ferieopplevelse i det sjarmerende tettstedet Alfaz del Pi ved byen La Nucia på Costa Blanca.


Turist lisens: VT458252A

OBS: Den norske skolen i Alfaz del PI og den i Albir ligger rundt 10min biltur unna.


Leiepriser 2024 per uke

Utenom langtidsleie periode

Juni-juli €220,- per natt inntil 6 personer.

Mer enn 6 personer: €40 per natt per person i tillegg.

Se kalender for ledige perioder

Vinterutleie

Langtidsleie:

  • €1980 per måned


Tilleggskostnader:

  • Depositum €3600

  • Sluttvask eller mellomvask €100 kontant

  • Vedlikehold basseng €60 per måned

  • Vannforbruk etter regning fra vannleverandør.

  • Strømforbruk etter regning fra strømleverandør. Det regnes med rundt €100 per måned ved normal bruk, uten bruk av jacuzzi og varmepumpene på full kjøling i lang tid.


Ytterligere informasjon